Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Altijd bleef hij in de schaduw van Epke, altijd cijferde hij zichzelf weg in belang van het team en nooit durfde hij zichzelf te tonen zoals hij écht is. Tot nu. 

In #DocuDruk vertelt Olympisch turner Bart Deurloo zijn bijzondere verhaal doormiddel van muziek. In samenwerking met Tim Akkerman gaat hij opzoek naar antwoorden op vragen die hij zichzelf nooit echt durfde te stellen.

Bart geeft zich bloot door terug en vooruit te blikken op zijn (topsport)leven, maar vooral ook zijn breekbare kant te tonen en de angsten en struggles die hij ervaart.

Met zijn verhaal willen we mensen die in deze drukke samenleving vol verwachtingen even niet meer weten wie ze zelf zijn, zich niet durven te uitten of bang zijn wat anderen van hen denken, inspireren.

Wees jezelf en wees trots op wie je bent en wat je doet.