Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Het overkwam Romy van Vreden op de heenreis naar de EYOF in Vuokatti. Ze kon de eerste twee dagen niet met haar eigen snowboard trainen. Hoe Romy hiermee omging? Niet in de stress raken. Aanpassen aan de situatie. En doorzetten 💪

In deze video vertelt Romy welk groeiproces zij op dit moment doormaakt.