Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De avond valt in Beijing. Het moment om onder het genot van een kop koffie de sfeer in het olympisch dorp te checken. In een Instagram Live hebben schaatssters Sanne in 't Hof en Carlijn Achtereekte vragen van onze fans beantwoord. De Koffiebreak is mede mogelijk gemaakt door Nederlandse Loterij. Bekijk hier de video terug!