Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Onze TeamNL-sporters strijden in Beijing om de medailles. Dit jaar helaas zonder familie, vrienden en fans. En dat gaan ze missen. Maar daar laten we het natuurlijk niet bij zitten. Dan supporten wij ze toch vanuit Nederland.

Verras hier jouw favoriete TeamNL-sporter met een persoonlijke videoboodschap!