Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voor het eerst in 29 jaar is er door de huidige omstandigheden geen Holland Heineken House op de locatie van de Spelen. Dit jaar worden de medaillewinnaars bij ons op het podium gehuldigd: het Holland Heineken (t)Huis.

Zo'n 48 uur na hun (laatste) wedstrijd keren de Nederlandse helden terug naar Nederland waar zij dezelfde avond nog hun topprestatie met vrienden, familie en fans kunnen vieren. De presentatie van de huldiging is in handen van de enige echte Humberto Tan.

Aanstaande huldigingen

Zondagavond 8 augustus

Atletiek - Femke Bol, Anouk Vetter, Emma Oosterwegel, Liemarvin Bonevacia, Jochem Dobber, Terrence Agard, Tony van Diepen en Ramsey Angela

Paardensport - Maikel van der Vleuten

Hockeydames

De huldigingen bijwonen

Om de sporters hun prestaties te laten vieren met de fans, zorgen wij in Den Haag alsnog voor een huldiging! Zorg dat je erbij bent! Dit is dé kans om bij de huldiging te zijn van jouw favoriete sporter.

Bekijk de huldigingen live op YouTube

Wil jij live meekijken naar de huldigingen van onze TeamNL sporters? Volg ons dan op YouTube om elke huldiging live te kunnen bekijken.