Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

💪 Trainen, trainen en nog eens trainen! De laatste voorbereidingen voor de Spelen zijn gestart. Na aankomst in het olympisch dorp duiken veel TeamNL-sporters de gym in. Stretchen, fietsen en gewichtheffen 🏋️‍♂️; neem een kijkje achter de schermen bij hun laatste voorbereidingen!