Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Megan Hollander heeft zich officieel gekwalificeerd voor de Paralympische Spelen deze zomer in Tokio. 

De 23-jarige parabadmintonster kreeg een bipartite toewijzing vanuit de Badminton World Federation (BWF) en inmiddels heeft ook sportkoepel NOC*NSF de voordracht goedgekeurd. Hiermee is de kwalificatie definitief. De Paralympische Spelen in Tokio vinden plaats van 24 augustus tot en met 5 september 2021.

Het badmintonevent staat voor 1 tot en met 5 september op het programma. Megan komt uit in het vrouwenenkel van de SU-5 klasse.