Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

We kijken terug op een fantastische sportzomer in Tokio. Dit kon niet zonder de gastvrijheid van Japan. Het land dat zich ondanks alles openstelde voor alle olympische en paralympische dromen. Daarom zeggen wij: Arigato Japan. Bedankt voor de onvergetelijke zomer 🙏