Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Een heftige blessure, daar begon het allemaal mee. Daarna kreeg badmintonster Selena Piek klap op klap op klap te verwerken. Ze verloor haar topsportstatus én haar sponsor stopte ermee, waardoor ze geen inkomen meer had. Binnen korte tijd leek Selena's wereld in elkaar te storten. En Selena zelf daardoor ook. Hoe kwam ze er weer bovenop?