Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handboogschutter Sjef van den Berg is onze eigen Robin Hood. Als hij een goede trainingsdag heeft, schiet hij meer dan de helft van zijn pijlen in de roos. En dat terwijl elk schot voelt als het nemen van een penalty. Hoe lukt het Sjef om zoveel raak te schieten?