Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

BMX'er Twan van Gendt kende in 2019 een bewogen jaar. Hij stapte over naar een nieuw team en kende een late start van het seizoen. Twan draaide het eigenhandig om en kroonde zichzelf tot wereldkampioen BMX. En toen kwam 2020. Het jaar van corona, maar ook van zijn 'zwaarste blessure uit zijn leven'. Lukt het Twan om samen met zijn nieuwe vriendin Puck Moonen terug te komen op het hoogste podium?