Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Een jaar voor de Spelen. Alweer. Dat is een bijzonder en vooral uniek gegeven. Het kwam nooit eerder voor. Voor ons was het ook even omschakelen. Maar hoe langer het duurde, hoe sterker het gevoel dat dit ook een kans is. Want we waren al klaar om te presteren in Tokio en krijgen nu een jaar extra om sterker, sneller en beter te worden. Dat is onze absolute overtuiging.

Bekijk de video: