Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ons 2019 | De roeping van wereldkampioen breakdance Menno van Gorp

Ons 2019 | De roeping van wereldkampioen breakdance Menno van Gorp

Ons2019 Video

Cheer!

We blikken terug op 2019. Menno van Gorp werd dit jaar wereldkampioen breaking. Hij wil op de Olympische Spelen in 2024 in Parijs de wereld laten zien wat zijn sport inhoudt. Maar hij heeft nog een roeping.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Menno aan!