Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische en Paralympische Spelen uitgesteld tot 2021

Olympische en Paralympische Spelen uitgesteld tot 2021

Cheer!

De Olympische en Paralympische Spelen van Tokio gaan vanwege de wereldwijde coronacrisis deze zomer niet door. Dat hebben het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en Internationaal Paralympisch Comité (IPC) dinsdagmiddag bekendgemaakt. Beide Spelen vinden uiterlijk in de zomer van 2021 plaats. 

Deel dit artikel op social media

De Olympische Spelen zouden van 24 juli tot 9 augustus worden gehouden in de Japanse hoofdstad. De Paralympische Spelen stonden van 25 augustus tot 6 september op de agenda.

De nieuwe data van de Spelen zijn nog niet bekend. Het grootste sportevenement ter wereld wordt volgens het IOC in ieder geval niet in 2020 gehouden. De Spelen blijven wel de naam 'Tokyo 2020' dragen. 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!