Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kyra Lamberink gebruikt bij haar training wat er voor handen is, zoals een parasol.

Kyra's work-out:

3 setjes:

  • planking
  • overhead lunges
  • bulgarian split squats

Heb je vragen of wil je reageren? Bezoek de YouTube-pagina en plaats een reactie! 

Terug naar het overzicht