Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Selectie EK badminton bekend

Selectie EK badminton bekend

Cheer!

KOLDING - Technisch directeur Claus Poulsen van de badmintonbond heeft de selectie bekend gemaakt voor de Europese Kampioenschappen individueel in het Deense Kolding. Het toernooi vindt plaats van 25 tot en met 30 april 2017 in de Sydbank Arena.

Voor Nederland zijn geselecteerd:
MS:
- Nick Fransman
- Mark Caljouw

WS:
- Gayle Mahulette

MD:
- Jacco Arends / Ruben Jille
- Jelle Maas / Robin Tabeling

WD:
- Selena Piek / Eefje Muskens
- Cheryl Seinen / Iris Tabeling

XD:
- Selena Piek / Jacco Arends
- Ruben Jille / Iris Tabeling

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nick, Mark, Gayle, Jacco, Selena, Eefje, Cheryl, Iris, Ruben en Jelle aan!