Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Enrico Lacruz verslaat in Halle meervoudig Duits kampioen

Enrico Lacruz verslaat in Halle meervoudig Duits kampioen

Cheer!

HALLE - Bokser Enrico Cruz is goed begonnen aan het prestigieuze toernooi om de Chemie Pokal in het Duitse Halle. In de klasse tot 60 kg won de Nederlander met 5-0 van de meervoudig Duits kampioen en voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij de jeugd, Arthur Bril. Lacruz bokst donderdag de halve finale tegen Murat Yilderim, eveneens uit Duitsland.

Deel dit artikel op social media

In de klasse tot 75 kg won Max van der Pas ook met 5-0 van APB-bokser Xhek Paskali, in 2015 Duits kampioen. Van der Pas ontmoet in de halve finale de Amerikaan Troy Isley .

Ook Xavier Kohlen won met 5-0. In de klasse tot 69 kg versloeg hij de Turk Hakan Kaynar. Kohlen bokst zijn halve finale tegen Abbas Bahraou (meervoudig Duits kampioen).


Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico en Max aan!