Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Max Verstappen Sportman van het Jaar 2016

Max Verstappen Sportman van het Jaar 2016

Cheer!

AMSTERDAM - Max Verstappen is in de RAI in Amsterdam verkozen tot Sportman van het Jaar 2016.

Deel dit artikel op social media

Het juryrapport:

Heel Nederland, of liever: de hele wereld, praat in 2016 over Max Emilian Verstappen. Wat wil je ook als een coureur op zijn achttiende zijn eerste Grand Prix (Spanje) op zijn naam schrijft, en daarmee de jongste winnaar ooit is? Verstappen is ook meteen de eerste Nederlandse winnaar van een Formule 1-race. Ook de rest van het jaar is hij spraakmakend, met de inhaalrace in de kletsnatte Grand Prix van Brazilië langs dertien collega’s als hoogtepunt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!