Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dorian van Rijsselberghe en Joost Luiten bij Studio TeamNL

Dorian van Rijsselberghe en Joost Luiten bij Studio TeamNL

Cheer!

Dorian van Rijsselberghe over zijn 'nieuwe vrouw', Maxima, die door een Amerikaanse commentator verward werd met zijn echte vrouw. Joost Luiten legt uit waarom hij twee dagen voor het toernooi verhuisde uit het olympisch dorp en beide mannen spreken over de betekenis van medailles en prestaties.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dorian aan!