Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse volleyballers verslaan Tsjechië in World League

Nederlandse volleyballers verslaan Tsjechië in World League

Cheer!

SEOEL - De Nederlandse volleyballers hebben in de World League een grote stap gezet richting de Final Four in de B-groep. In Seoul werd Tsjechië, een concurrent in de strijd om de eerste drie plekken, met 3-1 verslagen: 25-20, 24-26, 25-23, 25-16. 

Deel dit artikel op social media

Met veel servicedruk stond Oranje in de eerste set steeds aan de goede kant van de score. Na een slordig begin werd in de tweede set een 10-4 achterstand nog wel omgebogen. Dat leidde tot setpoint, maar de set ging toch naar de Tsjechen. 

In de derde set ontliepen beide landen elkaar niets. Jasper Diefenbach timmerde op het eerste setpoint de bal ongenadig hard naar het linoleum, waarna Oranje de winst overtuigend naar zich toetrok.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bas, Niels, Twan, Robert, Jan-Willem, Kay, Jeroen, Dirk, Robin, Daan, Dennis, Yannick, Jelte, Jasper, Thijs, Maarten, Robbert, Gido, Thomas, Nico, Dick, Ewoud, Gijs en Sjoerd aan!