Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vrouwen acht en lichte vrouwen dubbeltwee naar Rio

Vrouwen acht en lichte vrouwen dubbeltwee naar Rio

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De roeisters van de vrouwen acht en de lichte vrouwen dubbeltwee hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

De vrouwen acht kwalificeerde zich met een 2e plaats op het EK in Brandenburg en de 2e plaats tijdens het OKT in Luzern, beide in mei jl. De lichte vrouwen dubbeltwee finishte op zowel het EK als het OKT als eerste.

NOC*NSF heeft de voordracht voor kwalificatie van beide boten door de roeibond KNRB gehonoreerd. Eerder kwalificeerden de mannen twee zonder, de mannen vier zonder, de mannen acht, de lichte mannen vier zonder en de vrouwen dubbel vier zich al voor Rio 2016.

De samenstelling van de boten wordt later door de KNRB ingevuld en voor uitzending aan NOC*NSF voorgedragen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Harold, Thijs, Maaike, Vincent, Chantal, Ruben, Mark, Olivier, Amber, Dirk, Kirsten, Tim, Mirte, Tone, Daan, Bart, Tycho, Josy, Anne-Marie, Lisa, Boudewijn, Carline, Vincent, Claudia, Ilse, Peter, Marie-Anne, Stef, Sjoerd, Joris, Lisa, Sophie, Lies, Wianka, Nicole, Kirsten, Nienke, Mechiel, Olivia, Ellen, Rene, Govert, Karien, Inge, José, Roel, Bart, Jort, Robert, Jenny, Boaz, Titus, Mitchel, Ae-Ri, Jeroen, Marieke, Bjorn, Aletta, Peter, Rogier, Eelco, Jan, Kaj, Laila en Heleen aan!