Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleyballers ten onder tegen Tsjechië

Volleyballers ten onder tegen Tsjechië

RoadToTokyo

Cheer!

BRATISLAVA - De Nederlandse volleyballers hebben in de B-groep van de World League hun tweede nederlaag geleden. Oranje ging in Bratislava kopje onder tegen Tsjechië: 2-3 (21-25, 25-19, 23-25, 25-20, 11-15).

Deel dit artikel op social media

De ploeg van bondscoach Gido Vermeulen had de hele wedstrijd grote moeite met de opslag van de Tsjechen, die zo nu en dan kanonskogels afvuurden. De passing was daardoor niet goed verzorgd bij Oranje. Tsjechië sloeg maar liefst elf aces. Twee daarvan (van Habr) deden Nederland halverwege de beslissende set de das om.

Tsjechië, dat vorige week verrassend van Canada en Egypte had verloren, won voor het eerst sinds 2005 van Oranje.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bas, Niels, Twan, Robert, Jan-Willem, Kay, Jeroen, Dirk, Robin, Daan, Dennis, Yannick, Jelte, Jasper, Thijs, Maarten, Robbert, Gido, Thomas, Nico, Dick, Ewoud, Gijs en Sjoerd aan!