Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Negen Oranjeboten naar EK-finales

Negen Oranjeboten naar EK-finales

RoadToRio

Cheer!

BRANDENBURG - Nederland heeft zondag bij de finales van de EK roeien in Brandenburg, negen boten in het water liggen. Nadat vrijdag drie boten zich hadden geplaatst, kwamen daar zaterdag nog eens zes boten bij.

Deel dit artikel op social media

De lichte dubbeltweeën (Vincent Muda/Tycho Muda, Ilse Paulis/Maaike Head), de twee-zonder-stuurman (Mitchel Steenman/Roel Braas), de Holland Acht, de lichte vier-zonder-stuurman en daarnaast ook de damesdubbelvier, bereikten zaterdag de finale.

De acht, de dubbeltwee en de lichte skiff bij de vrouwen plaatsten zich vrijdag al voor de finale.

Nederland pakte vorig jaar op de EK in Poznan drie keer zilver.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Vincent, Tycho, Mitchel, Roel, Maaike en Ilse aan!