Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeiler Postma derde na drie EK-dagen

Zeiler Postma derde na drie EK-dagen

RoadToRio

Cheer!

BARCELONA - Na drie dagen ligt zeiler Pieter-Jan Postma derde tijdens het Europese kampioenschap Finn in Barcelona. De Fries kwam woensdag in de vierde manche als derde over de finish en klom daardoor naar de podiumplek.

Deel dit artikel op social media

Postma staat op 43 punten (zonder aftrek). Zijn teleurstellende 33ste plek maandag in de openingsrace weegt vooralsnog zwaar. Josh Junior uit Nieuw-Zeeland leidt bij het Open EK met 20 punten, gevolgd door de Hongaar Zsombor Berecz met 29 punten.

Het EK duurt nog tot en met 12 maart.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter-Jan aan!