Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

EK kwalificatie (m): Nederland - Estland

Het Nederlands elftal speelt dinsdag 19 november in Amsterdam de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Beide landen zijn ingedeeld in poule C. De overige landen in deze groep zijn Duitsland, Wit-Rusland en Noord-Ierland. De twee beste ploegen plaatsen zich voor het EK voetbal 2020. De wedstrijd is te zien bij de NOS.

De selectie bestaat uit:

Volgt

Kaarten en meer informatie:

Via deze site.