Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

KLM Open, dag 1

Van 12 tot en met 15 september vindt de KLM Open plaats, onderdeel van de European Tour golf voor mannen. Het toernooi wordt gehouden op The International in Amsterdam.

Nederlandse deelname:

Joost Luiten

Programma en uitslagen:

via deze website en via golf.nl