Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Global Champions Tour Saint Tropez

Van 12 tot en met 14 september vindt het Global Champions Tour springconcours van Saint Tropez plaats. Op 14 september vindt om 18.00 uur de Grand Prix van Saint Tropez plaats. Eurosport zendt de wedstrijd rechtstreeks uit.

Nederlandse deelname:

volgt

Programma en uitslagen:

via deze website of via de website van de KNHS

Programma uitgelicht:

14 juli, 17.15 uur: CSI5*, Grote Prijs van Saint Tropez