Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK voetbal (v): Nederland-Canada

Op 25 juni spelen de Oranje Leeuwinnen hun derde wedstriid op het WK voetbal (v) in Frankrijk. In Reims is Canada de tegenstander.

De Nederlandse selectie:

Lineth Beerensteyn, Dominique Bloodworth, Anouk Dekker, Merel van Dongen, Daniëlle van den Donk, Kika van Es, Loes Geurts, Stefanie van der Gragt, Jackie Groenen, Ellen Jansen, Renate Jansen, Inessa Kaagman, Danique Kerkdijk, Lize Kop, Desirée van Lunteren, Lieke Martens, Vivianne Miedema, Liza van der Most, Victoria Pelova, Jill Roord, Shanice van der Sanden, Sherida Spitse, Sari van Veenendaal.

Programma en uitslagen:

via deze website

Programma Nederland:

11 juni, 15.00 uur: Nieuw-Zeeland-Nederland 0-1

15 juni, 15.00 uur: Nederland-Kameroen 3-1

20 juni, 18.00 uur: Nederland-Canada 2-1

25 juni, 21.00 uur, kwartfinale: Nederland-Japan