Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockey Pro League (m): Nederland-Argentinië

Op dinsdag 19 juni spelen de TeamNL hockeymannen in de FIH Pro League tegen Argentinië. De confrontatie met de olympisch kampioen vindt plaats op Kampong in Utrecht.

De Pro League is een internationale competitie waaraan negen van de beste landen ter wereld meedoen. Elk land speelt vanaf januari tot en met juni acht thuis- en acht uitwedstrijden. De beste vier teams plaatsen zich voor de Grand Final, die dit seizoen eind juni in het Wagener Stadion in Amsterdam wordt gespeeld. De Pro League komt onder andere in plaats van de Champions Trophy en de Hockey World League en is komend jaar een van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen.

Livestreams:

De duels van TeamNL zijn live te zien op Ziggo Sport.

Tickets:

via deze website

TeamNL bestaat uit:

Sander Baart, Billy Bakker, Lars Balk, Pirmin Blaak, Roel Bovendeert, Thierry Brinkman, Jorrit Croon, Jonas de Geus, Jeroen Hertzberger, Jip Janssen, Bjorn Kellerman, Joep de Mol, Terrance Pieters, Mirco Pruyser, Glenn Schuurman, Sam van der Ven, Derck de Vilder, Maurits Visser, Bob de Voogd, Mink van der Weerden

Uitslagen:

via deze website