Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handbal EK-kwalificatie (m): Nederland-Letland

Op 16 juni spelen de Nederlandse handballers hun zesde duel en laatste duel in de EK kwalificatie, thuis in Almere tegen Letland. De wedstrijd begint om 18.00 uur en kaarten zijn hier te bestellen.

TeamNL bestaat uit:

Jasper Adams, Dani Baijens, Jeffrey Boomhouwer, Gerrie Eijlers, Ephrahim Jerry, Evert Kooijman, Toon Leenders, Bart Ravensbergen, Bobby Schagen, Robin Schoenaker, Iso Sluijters, Alec Smit, Kay Smits, Ivo Steins, Luc Steins, Rutger ten Velde.