Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Atletiek: Diamond League, Eugene

Alle toppers uit de atletiekwereld komen veertien keer per jaar samen om de Diamond Race te winnen. Het klassement wordt aan het eind van het seizoen opgemaakt. Op zondag 30 juni vindt de IAAF Diamond League-meeting in Eugene plaats. Sifan Hassan komt uit op de 3.000 meter, waar ze het onder meer opneemt tegen de Zuid-Afrikaanse Caster Semenya.

Nederlandse deelname:

Sifan Hassan

Programma en uitslagen:

Via deze website