Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Premier League Darts ronde 16, Leeds

De Premier League Darts 2019 is de vijftiende editie van het jaarlijkse dartstoernooi georganiseerd door de PDC. Het toernooi begon op 7 februari en de finale is op 23 mei 2019 in de The O2 Arena in Londen. De titelverdediger is Michael van Gerwen. De wedstrijden zijn live te volgen via RTL 7.

Nederlandse deelname:

Michael van Gerwen 

Programma en uitslagen:

Speelronde 16 | 16 mei – Leeds

Gerwyn Price v Peter Wright
James Wade v Rob Cross
Michael van Gerwen v Mensur Suljovic
Daryl Gurney v Michael Smith

Meer informatie via deze site.