Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tirreno Adriatico etappe 4

Van 13 tot en met 19 maart vindt de Tirreno Adriatico plaats. De wedstrijd maakt deel uit van de World Tour. Etappe 4 is een heuveletappe van 221 kilometer van Folligno naar Fossombrone. De wedstrijd is te volgen bij Eurosport.

Nederlandse deelname:

Jumbo-Visma: Robert Gesink, Koen Bouwman

Team Sunweb: Tom Dumoulin

Team Sky: Wout Poels, Dylan van Baarle

Programma en uitslag:

via deze website