Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Parijs-Nice etappe 7

Van 10 tot en met 17 maart vindt Parijs-Nice plaats. De wedstrijd maakt deel uit van de World Tour. De 77ste editie van Parijs-Nice is de hele week live te zien vanaf 15.15 uur via een stream op NOS.nl. In het slotweekend is er aandacht voor de koers in de sportuitzendingen op NPO 1. Op zaterdag begint die om 15.00 uur, op zondag om 13.10 uur.

Nederlandse deelname:

Jumbo-Visma: Dylan Groenewegen, Mike Teunissen, Bert-Jan Lindeman, Pascal Eenkhoorn

Team Sunweb: Wilco Kelderman, Roy Curvers, Martijn Tusveld

CCC Team: Laurens ten Dam

Trek-Segafredo: Koen de Kort

Deceuninck-Quick-Step: Fabio Jakobsen

Programma en uitslag:

via deze website