Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockey Pro League: Spanje-Nederland (m)

2019 is het jaar van de eerste editie van de Hockey Pro League, de nieuwe landencompetitie waaraan Nederland deelneemt. Dit toernooi vervangt de Champions Trophy en de Hockey World League. De hockeymannen spelen tussen januari en juni zestien wedstrijden tegen de acht beste landen van de wereld. Op 27 januari speelden de heren de eerste wedstrijd van deze nieuwe league. Nieuw-Zeeland werd met 4-3 verslagen.

Op 16 februari speelt TeamNL de derde wedstrijd van de Hockey Pro League in en tegen Spanje. Het duel is live te volgen op Ziggo Sport.

Nederlandse deelname:

Sander Baart 
Billy Bakker 
Lars Balk 
 
Roel Bovendeert 
Thierry Brinkman  
Jorrit Croon 
Jonas de Geus
Jeroen Hertzberger 
Jip Janssen 
Bjorn Kellerman 
Joep de Mol  
Terrance Pieters 
Mirco Pruyser  
Glenn Schuurman  
Sam van der Ven (K)  
Derck de Vilder 
Maurits Visser (K) 
Bob de Voogd  
Mink van der Weerden

 

Programma en uitslagen:

Klik hier