Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK skateboarden street

Van 10 tot en met 13 januari vindt het WK skateboarden street plaats in Rio de Janeiro. Tijdens de Olympische Spelen van Tokyo 2020 staat skateboarden voor het eerst op het programma en street is, naast park, straks in Japan een olympische discipline. Tijdens het WK in Rio 

Nederlandse deelname:

mannen: Nassim Guammaz, Sewa Kroetkov

vrouwen: Keet Oldenbeuving

Programma en uitslagen:

via deze website

Livestream:

Olympic Channel streamt de finales op zondag 13 januari live. Van 15.00-17.30 (NL tijd de finale van de vrouwen en van 18.30-21.00 uur de finale van de mannen.