Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van hier tot Tokio

Sportzender Ziggo Sport volgt Nederlandse sporters op weg naar Olympische Spelen van Tokyo in 2020. 

Deze docuserie portretteert de 3x3 basketballers, de volleybalvrouwen, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. In Van Hier Tot Tokio volgt de kijker hun voorbereiding en, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen.

In totaal zijn er 24 afleveringen. Elke eerste donderdag van de maand is er een nieuwe aflevering, die regelmatis wordt herhaald. In mei, juni en juli 2020 zijn er twee nieuwe afleveringen per maand. In september 2020 wordt per sporter/team ook nog een ‘compilatie-aflevering’ uitgezonden.

Uitzendschema:

Maandag 14 januari: 12:50 uur
Maandag 14 januari: 13:50 uur
Woensdag 16 januari: 18:25 uur