Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tour Down Under, etappe 2

Van dinsdag 15 januari tot en met zondag 20 januari wordt de Tour Down Under verreden. Liefhebbers kunnen 's nachts om 03:00 uur live de tweede etappe volgen op Ziggo Sport. De volgende dag zijn er samenvattingen te zien om 08:00 uur, 12:55 uur en 15:25 uur.

Nederlandse deelname:

Koen de Kort (Trek), Cees Bol (Sunweb), Robert Gesink, Danny van Poppel, Lennart Hofstede, Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman (Jumbo-Visma), Wout Poels, Dylan van Baarle (Sky)

Parkoers en uitslagen:

Via deze site.