Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ireen Wüst, De puntjes op de Ü

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 in Korea wordt Ireen Wüst een jaar lang op de voet gevolgd door Annette Gerritsen. Haar ambitie is duidelijk: goud winnen. Ze gaat voor haar vijfde gouden individuele medaille op de Olympische Spelen. Het wordt gaar vierde gouden op rij en het zal haar de grootste olympiër aller tijden maken.

Annette Gerritsen kijkt met veel bewondering naar Ireen Wüst, ze staat er altijd als het moet. Ze gat door waar ieder ander zou stoppen en spreekt haar ambitie uit naar ieder die dat wil horen. Hoe krijgt ze het voor elkaar om te doen wat zij doet. Welke prijs betaalt zij daarvoor?

Wie is Ireen als ze niet op het ijs staat en wie is zij zonder haar prijzen? Annette praat met de mensen dicht om Ireen heen en volgde haar tijdens haar trainingen, wedstrijden en uiteindelijk het volbrengen van haar missie.

Uitzendingen:

Maandag 14 januari: 11:55 uur
Woensdag 16 januari: 23:30 uur