Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK hockey finale (m): Nederland-België

Van 28 november tot en met 16 december vindt het WK hockey plaats in Bubaneshwar. De wedstrijden van TeamNL worden uitgezonden op www.nos.nl.

TeamNL bestaat uit:

Seve van Ass, Sander Baart, Billy Bakker, Lars Balk, Pirmin Blaak, Thierry Brinkman, Jorrit Croon, Thijs van Dam, Jonas de Geus, Jeroen Hertzberger, Robbert Kemperman, Mirco Pruyser, Glenn Schuurman, Sam van der Ven, Valentin Verga, Bob de Voogd, Mink van der Weerden, Sander de Wijn.  

Programma en uitslagen:

via deze website

Zondag is België in de finale de tegenstander van Nederland. De wedstrijd is vanaf 14.25 uur live te zien op NOS.nl en NPO 1.

.