Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Playoffs finale, WK-kwalificatie voetbal (v): Zwitserland - Nederland

De Oranje Leeuwinnen nemen het 13 november in Schaffhausen op tegen Zwitserland. Het duel in de eerste ronde van de play-offs om een WK-ticket wordt gespeeld in het LILO Park. De wedstrijd begint om 19.00 uur.