Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oefeninterland voetbal (m): België-Nederland

Dinsdag 16 oktober wordt er een oefeninterland gespeeld tussen België en Nederland. De wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion in Brussel is live te zien via NOS.

Selectie Nederland:

volgt

Programma en resultaten:

klik hier