Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nations League voetbal (m): Nederland-Duitsland

Op zaterdag 13 oktober speelt het Nederlands voetbalelftal het tweede duel in de Nations League, thuis in Amsterdam tegen Duitsland.

Selectie Nederland:

volgt

Programma en resultaten:

via deze website