Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jeugd Olympische Spelen - Sluitingsceremonie

41 talentvolle Nederlandse sporters van 15 tot 18 jaar van zeventien sportbonden en negentien disciplines doen in oktober mee aan de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires. Het evenement is live te volgen via Olympic Channel en via onderstaande video: 

Het livekanaal van Olympic Channel switcht non-stop tussen de diverse venues met livebeelden, soms met vertraging uitgezonden. In de Argentijnse nacht worden samenvattingen uitgezonden:


Talent TeamNL komt uit in atletiek (discuswerpen), badminton, 3x3 basketbal, beach handbal, beachvolleybal, breakdancing, gewichtheffen, golf, handboogschieten, inlineskaten, judo, paardensport (springen), roeien, schoonspringen, tennis, triathlon, windsurfen, zeilen (nacra) en zwemmen.

Meer info over de Nederlandse sporters en hun programma vind je op www.nocnsf.nl/buenosaires2018

Sluitingsceremonie

12:30 - Sluitingsceremonie, Jeugd Olympische Spelen, Buenos Aires 2018