Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK volleybal (m), Nederland-Egypte

Van 9 t/m 30 september wordt in Bulgarije en Italië het WK Volleybal gespeeld. Nederland treft in poule B Canada, China, Brazilië, Frankrijk en Egypte. Om de eerste poulefase te overleven dient Oranje in de top vier te eindigen in de poule en dus ten minste twee landen achter zich te laten.

Hoe kan ik de wedstrijden van Oranje live volgen?

- Op tv bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Extra

- Als livestream via Ziggo Sport Pay per View (3,99 euro per wedstrijd

- Als livestream via Volleyball TV (abonnement kost 19,99 euro voor alle wedstrijden WK Mannen en WK Vrouwen)

Programma:

17-09, 16.00 uur: Nederland-Egypte (groepsfase) (live te zien op Ziggo Sport)

Van 21 tot en met 23 september wordt de tweede ronde gespeeld, van 26 tot en met 28 september de derde ronde. De halve finales zijn gepland op 29 september, de finale en de strijd om brons op 30 september.