Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK kwalificatie basketbal (m), Nederland-Hongarije

De Nederlandse basketbalmannen spelen tussen 14 september 2018 en 25 februari 2019 in de tweede ronde van de WK kwalificatie.

Nederlandse deelname:

Charlon Kloof, Leon Williams, Maarten Bouwknecht, Jessey Voorn, Worthy de Jong, Arvin Slagter, Yannick Franke, Willem Brandwijk, Olaf Schaftenaar, Roeland Schaftenaar, Thomas van der Mars, Jito Kok, Nicolas de Jong, Henk Norel.

Programma en uitslagen:

via deze website

14 september 2018, 20.00 uur: Nederland-Hongarije (Almere) tickets

17 september 2018, 21:00: Litouwen-Nederland

29 november 2018, ntb: Nederland-Polen

2 december 2018, ntb: Hongarije-Nederland

22 februari 2019, ntb: Nederland-Litouwen

22 februari 2019, ntb: Polen-Nederland