Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voetbal: Nederland-Peru

Het Nederlands elftal opent het nieuwe interlandseizoen donderdag 6 september met een oefenwedstrijd tegen Peru. De ploegen treffen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Het duel staat in het teken van de voorbereiding op de eerste Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk, maar is ook een erewedstrijd voor recordinternational Wesley Sneijder.

.