Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Super 6 honkbal: Nederland-TsjechiëVan 18 tot en met 23 september wordt in Hoofddorp een uniek toernooi georganiseerd: de Super 6 Baseball and Softball. De beste zes Europese landen bij het honkbal en het softbal strijden om de eerste titel van de Super 6.

Nederlandse selectie honkbal: 

Gianison Boekhoudt, Mike Bolsenbroek, Rob Cordemans, Yurendell De Caster, Kevin Heijstek, Lars Huijer, Kevin Kelly, Dwayne Kemp, Gilmer Lampe, Dudley Leonora, Sicnarf Loopstok, Diegomar Markwell, Kirvin Moesquit, Randolph Oduber, Jim Ploeger, Ricardo Dashenko, Ademar Rifaela, Kalian Sams, Curt Smith, Tom Stuifbergen, Stijn Van der Meer, Berry Van Driel, Loek van Mil, Orlando Yntema

Nederlandse selectie softbal:

Ilona Andringa, Virginie Anneveld, Brenda Beers, Onaisha Franka, Lisa Hop, Wies Ligtvoet, Marjolein Merkx, Dinet Oosting, Feline Poot, Rebecca Soumeru, Karin Tuk, Jessie van Aalst, Maxime van Dalen, Cindy van der Zanden, Chantal Versluis, Eva Voortman. Laura Wissink

Programma Nederland: 

Honkbal:
18 september, 19.30 uur: Nederland-Tsjechië (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
19 september, 19.30 uur: Nederland-Duitsland (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
20 september, 19.30 uur: Nederland-Italië (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
21 september, 19.30 uur: Nederland-Spanje (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
22 september, 15.00 uur: Nederland-België (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
23 september, 13.30 uur: Finale (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)

Softbal:

18 september, 18.00 uur: Nederland-Rusland (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
19 september, 18.00 uur: Nederland-Italië (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
20 september, 18.00 uur: Nederland-GB (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
21 september, 18.00 uur: Nederland-Tsjechië (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)
22 september, vanaf 10.30 uur: Finales (livestream zie homepage TeamNL onder Upcoming)

Kaarten

Koop hier alvast kaarten.

Uitslagen en meer informatie

via deze website

.