Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ronde van Spanje

De 73e editie van de Vuelta a España ging op 25 augustus 2018 van start met een tijdrit in Málaga. De ronde eindigt 16 september in Madrid. De etappes zijn live te volgen bij Eurosport. Ook is de ronde te volgen via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. In de weekenden zijn de etappes ook live te zien op televisie en NOS.nl. De koersdagen worden ook 's avonds samengevat in een programma op NPO 3. 

Nederlandse deelname:

LottoNL-Jumbo:
Steven Kruijswijk
Tom Leezer
Lars Boom
Bert-Jan Lindeman
Danny van Poppel

Team Sunweb:
Wilco Kelderman
Mike Teunissen
Martijn Tusveld

Team Sky:
Dylan van Baarle

Trek-Segafredo:
Bauke Mollema

Katusha-Alpecin:
Maurits Lammertink

Burgos-BH:
Jetse Bol

Education First-Drapac:
Sebastiaan Langeveld

Routeschema: 

Klik hier.

.