Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Davis Cup Canada-Nederland, dag 2 (m)

Het Nederlands Davis Cupteam zal van 14 tot en met 16 september 2018 play-offs spelen voor behoud van een plek in de Wereldgroep. Ze spelen een uitwedstrijd tegen Canada in Toronto, decor is het indoor hardcourt van het Ricoh Coliseum.

Nederlandse deelname:

Robin Haase, Thiemo de Bakker, Scott Griekspoor, Jean-Julien Rojer en Matwé Middelkoop.

Programma en uitslagen:

15-09, 20:30: Canada-Nederland (vanaf 20:30 te zien op Ziggo Docu) (vanaf 00:05 op Ziggo Sport)

16-09, 20:00: Canada-Nederland (alleen te zien op Ziggo Docu)

Zie voor de uitslagen en meer informatie:

https://www.daviscup.com/en/draws-results/world-group-play-offs.aspx